wawi08 Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Witam, opiszę dość łopatologicznie mój problem. Mianowicie kiedy gb jest rozłożony spust działa jak należy, a po złożeniu mimo tego, że znajduje się w pozycji zerowej podaje napięcie na silnik i ten cały czas się kręci. Problem zaczął występować dopiero po przełożeniu części go szkieletu g&p. Jeśli gdzieś już był taki temat to przepraszam ale nie mogę znaleźć a czas nagli :P Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Wyreguluj silnik- dokręć go, ew sprawdź, czy dobrze chwyt poskładałeś. Quote Link to post Share on other sites
wawi08 Posted March 23, 2016 Author Report Share Posted March 23, 2016 To nie wina chwytu ponieważ sprawdzałem "na sucho", czy może to być wina tego, że szkielet zbyt mocno dociska kostkę? Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 Tzn problem jest, jak złożysz wszystko i wsadzisz w replikę? Jeśli to nie wina chwytu, to podrzuć firmę kostki, może spece od V.2 się wypowiedzą, ew podpiłuj delikatnie tą kostke Quote Link to post Share on other sites
wawi08 Posted March 23, 2016 Author Report Share Posted March 23, 2016 (edited) Podpiłowałem kostkę i jest już ok ale po wsadzeniu do body nie działa blokada i semi :icon_razz: Body od hk416 boyica Edited March 23, 2016 by wawi08 Quote Link to post Share on other sites
wawi08 Posted March 23, 2016 Author Report Share Posted March 23, 2016 (edited) Semi jest ale nie tam gdzie trzeba(na pozycji blokady) :icon_biggrin: Edited March 23, 2016 by wawi08 Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Zrób fotkę wnętrza gb i wrzuć tutaj. Quote Link to post Share on other sites
wawi08 Posted March 28, 2016 Author Report Share Posted March 28, 2016 Nie wiem czy jest sens, ponieważ wydaje mi się że to raczej wina szkieletu(jest szerszy od boyia i łożyska bardziej wystają). Jeszcze pokombinuję i dam znać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts