Agnar24 Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Witam, Ostatnio poszukuję sprężyny głównej do repliki CM126 (pochodna cymoglocka). Niestety nie wiem, jaki spring będzie pasował i czy w ogóle takowy istnieje. Czy jest ktoś na tym forum, kto posiada tę replikę z mocniejszym springiem? Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted April 14, 2017 Report Share Posted April 14, 2017 Jakie kabury polimerowe w stylu IMI, ewentualnie kydexowe pasują do tej repliki? Quote Link to post Share on other sites
pajpa Posted May 19, 2018 Report Share Posted May 19, 2018 Mam taką cymkę i też mam problem z kaburą do niej. Zakupiłem swego czasu kaburę kompozytową firmy Fobus (dedykowaną do Beretty) ale niestety nie pasowało to do siebie. Cymka po prostu się nie mieści ze względu na swą budowę. Jakiś czas temu u kumpla z ciekawości sprawdziłem czy będzie to działać z kaburą kompozytową do Glocka 17. Zadziałało:) Także zaryzykuję i kupuję sobie kaburę do glocka :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts