xChivas92 Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Witam serdecznie wszystkich maniaków ASG. Nie znalazłem na forum działu typu "Przywitaj Się" co mnie bardzo zdziwiło. :icon_confused: No nic, przywitam się tutaj. Dominik, lat 24 (prawie), mieszkam w Częstochowie. :maniak_luzik: Skąd taka dziwna nazwa tematu ? Otóż, gdy miałem jakieś 14 lat wraz z moim najlepszym przyjacielem przypadkowo natrafiliśmy na grupę strzelających się osób w lesie :icon_surprised: Podeszliśmy po wszystkim do chłopaków i zapytaliśmy co i jak...Wtedy dowiedzieliśmy się, że istenieje coś takiego jak ASG. Chłopaki okazali się małą grupką składającą się z 6 osób, nawet mieli jakąś tam nazwę. Dołączyliśmy do nich...kupiliśmy swoje pierwsze bronie ! Były to plastikowe szmajsery na kulki (zabawka z ryneczku). Ale były jaja jak pojechaliśmy z tym na pierwszą strzelanke... :hahaha:No nic... wystarczy tych opowieści. Teraz mam 24 lata, mam już ułożone życie i chciałbym się zająć ASG na poważnie. Wczoraj zakupiłem swoją pierwszą replikę w sklepie taiwangun.com :icon_wink: Jest to CYMA 521C. Wiem, że nic specjalnego, ale mam nadzieję, że na początek wystarczy. Może dacie jakieś opinie o tym karabinku, może co w nim zmienic, jak go ulepszyć ? No nic...to chyba tyle. Wszstkiego dobrego i do zobaczenia, może kiedyś gzieś na jakiejś strzelance. :maniak_jezyk2: Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 (edited) Ulepszyć można ją na wiele sposobów. Najtańszym będzie podstawowy serwis repliki, a najdroższym wymiana jej na coś lepszego. EDIT: Literówka. Edited April 2, 2016 by EndeBeats Quote Link to post Share on other sites
xChivas92 Posted April 2, 2016 Author Report Share Posted April 2, 2016 Jednak zadzwoniłem do nich i anulowałem zamówienie. Może coś doradzicie lepszego od tej cymki 521c do 500 pln ? Tylko bardzo bym nie chcial zeby to byla jakas replika ak47. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 RK-01W? To replika z rodziny AK-74, a nie 47... :teeth: Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 (edited) RK-01W. No co za Otto :icon_confused: Edited April 2, 2016 by EndeBeats Quote Link to post Share on other sites
xChivas92 Posted April 2, 2016 Author Report Share Posted April 2, 2016 (edited) Ok czyli model już wiem. Teraz pwoiedzcie czy brac go na taiwangun czy polecacie inny sklep ? I czy z firmy BOYI brac ten karabin czy z innej szukac ? Edited April 2, 2016 by xChivas92 Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 To co popdaliśmy, to model, a nie nazwa broni. Nie znajdziesz RK-01W u innego producenta, ale AKSU już tak :P Bierz to RK. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts