ZidanEXtreme Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Witam mam problem ze swoją repliką glock 17 We a mianowicie szukam części zamiennej zespołu gazowego w tylniej części zamka. Problem jest tego typu że gdy przeładowuje broń nie naciąga mi się kurek ponieważ połamała się część która jest za to odpowiedzialna. Czy jest możliwość zakupu części zamiennej lub jakieś regeneracji proszę o pomoc Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Znajdź w instrukcji numer części, która zdechła, i wklej nam. W zbiorówce można Ci ją ściągnąć. Quote Link to post Share on other sites
radwan88 Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Zapewne jest to część #20 - kurek. Ja też miałem z nim problemy. Dostaniesz go tutaj: https://jarmix-militaria.pl/czesci-do-pistoletow/we-czesc-zamienna-g18c-20?from=listing&campaign-id=14 Piszę że do G18c, ale do 17 też pasuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts