waniek Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 (edited) Myślę, że fajnym rozwiązaniem jest też wypożyczenie drukarki 3d przed zakupem. Jest parę firm które proponują takie rozwiązanie. Oczywiście nie jest to bezpłatne ale to dobra opcja, żeby sprawdzić czy faktycznie czegoś takiego oczekujemy. Po przetestowaniu albo zwracamy sprzęt albo zostawiamy u siebie i musimy zapłacić fakturę pomniejszoną o koszt wypożyczenia. Całkiem to praktyczne Edited August 3, 2017 by waniek Quote Link to post Share on other sites
Mbit Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Myślę, że fajnym rozwiązaniem jest też wypożyczenie drukarki 3d przed zakupem. Albo zakup przez internet i odstąpienie od umowy. Wtedy tylko koszt transportu ;) Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
SgtAldoRaine Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 Też korzystałem z usług firmy Cubic Inch i generalnie wydaje mi się, że takie firmy są jak najbardziej pomocne, jeśli ktoś chce sprawdzić jak wysoka może być jakość przedmiotów wydrukowanych techniką 3D lub jeśli ma ktoś jakiś ciekawy projekt, który wymagać może wydrukowania dość skomplikowanych części. ;) Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted December 24, 2017 Report Share Posted December 24, 2017 Przyznam się ze jestem zaskoczony. Druk 3D jest popularny a na naszym forum cisza w zasadzie jeśli chodzi o ten temat. A do zastosowań ASG to w zasadzie narzędzie idealne aby samemu sobie coś zmajstrować, ogranicza nas tylko wyobraźnia :) A do ciebie Beryl mam pytanko w sumie bo może się spotkałeś. Drukowałeś kiedykolwiek coś z materiału Premium ABS od Form Futura ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts