ppszejdi Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Nowa komora od AirsoftPro która ma rozwiązać problem pekniętego szkieletu gearbox Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Komora zapiera się na wcięciach na lufie zewnętrznej. Dokręcajac barell nuta dociskamy komore maxymalnie do czoła gb. Bardzo ciekawe. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Niestety z automatu odpada do niektórych szyn (np. mam kopię LaRue i tam barrel nuta trzeba ustalić klejem do gwintów, bo po maksymalnym dokręceniu nie da się ustawić szyny w osi). Ponadto może przyczyniać się do uszkodzeń korpusu niedaleko pina jeśli przesadzimy z dokręcaniem (wskutek strzelania w sumie również). Zresztą intryguje mnie jak będzie z rozsuwaniem i zsuwaniem korpusu po zastosowaniu tego cuda - może wystąpić konieczność dłubania w barrel nucie za każdym razem. Ciekawe, ale dla desperatów których stać na komorę, ale na nowy szkielet już nie. Quote Link to post Share on other sites
gregtor Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Witam czy ktoś coś wie o tym wynalazku ? czy warto ją zamontować? http://www.airsoftarmory.pl/pl/p/AirsoftPro-aluminiowa-komora-CNC-z-Mblokiem-do-replik-M4/1715 Quote Link to post Share on other sites
kaniowski_9 Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Witam czy ktoś coś wie o tym wynalazku ? czy warto ją zamontować? http://www.airsoftar...-replik-M4/1715 Szczerze nie polecam. Nie do wszystkich replik pasuje u mnie po lekkich problemach dało się zamontować, a u kolegi już nie( nie dało się złączyć górnej części korpusu z dolną). Druga sprawa, ze dystanser musi być taki jak w zestawie gdyż inne nie pasują, bardzo dziwnie jest to tam rozwiązane Quote Link to post Share on other sites
mikipod Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Podbijam temat. Używa ktoś tej komory? Jak się sprawuje? Warto? Będzie działać z body King Arms i szkieletem ultimate? Lufa to modify hybrid Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts