KamilAmil Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Witam, posiadam replikę Glock r17 od army i mam problem z ładowaniem magazynka. Magazynek nie chce się ładować greengas-em i gaz się rozpryskuje na wszystkie strony (magazynek jest pusty). Proszę o pomoc . Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Nie wydmuchnęła się czasami uszczelka? Quote Link to post Share on other sites
KamilAmil Posted May 2, 2016 Author Report Share Posted May 2, 2016 (edited) Nie wydmuchnęła się czasami uszczelka? Raczej nie bo nie ucieka mi gaz a taka uszczelka dużo kosztuje Edited May 2, 2016 by KamilAmil Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Chodzi o uszczelkę w zaworze, przez który napełniasz. Jak masz starą zapalniczkę z zaworkiem do nabijania,to taka uszczelka nie będzie cię nic kosztować. Quote Link to post Share on other sites
KamilAmil Posted May 3, 2016 Author Report Share Posted May 3, 2016 Chodzi o uszczelkę w zaworze, przez który napełniasz. Jak masz starą zapalniczkę z zaworkiem do nabijania,to taka uszczelka nie będzie cię nic kosztować. dziękuje pomogło :) Quote Link to post Share on other sites
JasiuuxD Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 Uszczelka o której jest mowa to uszczelka znajdująca się pod śrubą?, czy zaworem który trzeba odkręcić sam nie mam pojęcia jak ;-; Quote Link to post Share on other sites
erka2000 Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 To ten zaworek na dole magazynka, kładziesz na nim uszczelkę wyciągniętą z zapalniczki, i dociskasz dyszą butli z gazem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts