Kruchyyy Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Dopiero zaczynam z airsoft'em i chciałbym zapytać się was co sądzicie o tym karabinie na początek link: https://www.militaria.pl/spartac/karabinek_szturmowy_aeg_srt-03_srt-03_g_p39846.xml Poproszę również o inne sugestie, jeżeli znacie jakiś lepszy model. Z góry dziękuję Kruchy Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Nie polecam tej repliki ani sklepu. Poczytaj kilka tematów z tego działu, sprecyzuj czego oczekujesz i jakie masz możliwości finansowe, a na pewno coś pomożemy. Bez Twojej pracy własnej trudno cokolwiek sensownego ustalić;) Quote Link to post Share on other sites
Kruchyyy Posted May 2, 2016 Author Report Share Posted May 2, 2016 (edited) Głównie interesują mnie karabiny M4/M16/HK416, ale inne karabiny np. G36 itp. też mogą być. Do wydania mam około 500-600zł na samą replikę. Chciałbym, żeby mi na trochę posłużyła zanim uzbieram na coś lepszego. Co myślicie o tym? link: http://gunfire.pl/pr...binka-DG02.html Edited May 2, 2016 by Kruchyyy Quote Link to post Share on other sites
Barsad Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Poniżej 800 zł nie patrz nawet na M4 i pochodne, w większości są to twory bardzo niskiej jakości która przy replikach M4 jest bardzo ważna. Jak pasuje ci G36 to polecam JG, gb v.3 jest podatny ma tuning i można je "uemkowić" dając kolbę od M4 i gniazdo na magazynki do M4. Quote Link to post Share on other sites
Merrowing Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 W tej kwocie do wyboru masz: G36 od JG lub Boyi AK z serii RK od Boyi UAR od APS P90 - w tej chwili chyba dostępna jest tylko Cyma Jeśli chcesz iść w stronę emek, to dobrze by replika akceptowała magazynki w ich standardzie - tak więc zostaje G36+adapter na magazynki do M4 albo UAR. Ew P90 +adapter na magazynki M4. Każda z nich ma swoje mankamenty, ale to dość solidne konstrukcje, które posłużą dość długo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts