SrokaASG Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 (edited) Wtam Wczoraj dotarł do mnie G192 od Wella Spasowanie części okej , nie zauważyłem luzów Blow back - Srogo bije :icon_smile: aż miło wyrwany za 200zł na promo z taiwana z jednej kapsuły co2. lecą 4 magi ogólne wrażenie robi solidniej mocnej klamki. wg producenta 340fps. Niestety nie mam chrono żeby sprawdzić jak to faktycznie wygląda. testowany na kulkach 0.25g i byłem mocno zdziwiony bo kulka leci jakoś anemicznie.. i po około 15m opada po wystrzelaniu 3 magazynków podkręciłem hop-up , ale zero reakcji , dalej to samo koło poniedziałku przetestuje na kulkach 0.20g. Myślicie że to może być wina kulek? Inna sprawa , że mój koleszka ma G1911A również od WELLa i kulki lecą dużo mocniej a teoretycznie bebechy mają takie same. coś więcej będę mógł powiedzieć w poniedziałek. jak porównamy dokładnie te dwa modele. Edited May 7, 2016 by SrokaASG Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted May 7, 2016 Report Share Posted May 7, 2016 Well to paździerz, nic dziwnego, że coś od nowości nie działa. Quote Link to post Share on other sites
SrokaASG Posted May 21, 2016 Author Report Share Posted May 21, 2016 AKTUALIZACJA. Po dłuższym strzelaniu z tego modelu musze powiedzieć , że jestem zadowolony nie wiem czy to kwestia przestrzelenia kilku kapsuł CO2 że klamka jakby sie rozkręciła ale jest lepiej niż na początku. strzelca celnie mocniej niż na początku działa bez zarzutów blow back spoko bije jak na klamke za 200zł na promo niszczy konkurencje w swoim przedziale cenowym Jak na Promo to polecam wszystkim bardzo gorąco :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts