Jonek1234 Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Witam. Czy to możliwe zjawisko żę na ustawionym hop-up maksymalnie w prawo kulka leci prosto czy mam zwidy!? Chodzi tu o M4 (SP). Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 Na dobrej gumce nie. Quote Link to post Share on other sites
Jonek1234 Posted May 12, 2016 Author Report Share Posted May 12, 2016 I to wszystko wyjaśnia,muszę zieloną zamontować bd lepsze niż ta w zestawie ::> Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted May 12, 2016 Report Share Posted May 12, 2016 (edited) Jeśli (SP) oznacza Specnę, to u mnie dobrze sprawują się zielona GG, biały Guarder i fioletowy Prometheus. Za to np. wyniki na czarnej Systemie to jakieś nieporozumienie. Edited May 12, 2016 by Emcet Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Dobra gumka, przy maksymalnym podkręcaniu (100%) wystrzeliwuje kulki dość ostro w niebo po przeleceniu paru metrów. Najbardziej optymalnie działać powinna w przedziale 40% do 70% możliwej regulacji. U siebie zaznaczyłem na kole zębatym swego rodzaju skalę by wiedzieć ile mi potrzeba podkręcania kulki na jaki dystans. Jak narazie G&G zielona spisuje się znakomicie ale mam wrażenie, że po rynku krążą też podróbki i niedoróbki bo opinie o niej były bardzo skrajne. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted May 13, 2016 Report Share Posted May 13, 2016 Na początek możesz spróbować dać grubszy dystanser. Możesz go zrobić z izolacji od kabla, kawałka oringa,... Quote Link to post Share on other sites
Jonek1234 Posted June 21, 2016 Author Report Share Posted June 21, 2016 Sprawa już zrobiona,dałem zielona G&G. Lata dobrze ale właśnie dystanser od tej gumki był za duży i musiał zostać stary :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts