siwy007007 Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Witam, próbował ktoś może dopasować magazynki SWD do ładownic innych niż dedykowane (g3, m14 lub inne)? Głównie chodzi mi o ładownice na jeden magazynek (pojedyńcze). Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Po co kombinować jak można mieć porządne ładownice podwójne z Miał a cena nie powala. Quote Link to post Share on other sites
siwy007007 Posted May 17, 2016 Author Report Share Posted May 17, 2016 No tak. Tyle, że zadałem pytanie o to czy ktoś próbował dopasować. Wolałbym dostać odpowiedź na pytanie. więc jeżeli ktoś miał kiedyś styczność z takim magazynkiem i ładownicą NIE do SWD, to byłbym wdzięczny za podzielenie się informacją do jakich ładownic pasują magazynki. Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Szybkie ładownice od RR. Quote Link to post Share on other sites
siwy007007 Posted May 18, 2016 Author Report Share Posted May 18, 2016 Nie chcę sie wygłupic, ale mowa tu o modelu fastmag'a do m4\m16 ? A ktoś kombinował z "miękkimi" ładownicami ? Jak w pierwszym poście, m14, g3. Szukałem wymiaru mgazynka SWD lecz nie mogę nic znazeźć. To by trochę pomogło w znalezieniu alternatywnej ładownicy. Nie wiem czy to odpowiednie w tym temacie, ale zna ktoś wymiary magazynka SWD ? Jeżeli się nie dowiem, załatwie sobie taki magazynek i podam wymiary, może nie tylko ja mam taki problem, moze komuś pomogę w ten sposób :P Quote Link to post Share on other sites
wojtekk8 Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Ładownica szybka, uniwersalna od Red River. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts