Milosz_33 Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Nigdzie nie mogę znaleźć sklepu w którym byłby dostępny ten szkielet, pisałem do taktyczny ale najbliższą dostawę będą mieli pod koniec roku dopiero :icon_neutral2: Możecie polecić coś równie wytrzymałego ? Quote Link to post Share on other sites
Barsad Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 (edited) Szkielety CNC. Edited May 18, 2016 by Barsad Quote Link to post Share on other sites
Milosz_33 Posted May 18, 2016 Author Report Share Posted May 18, 2016 Szkielety CNC. No właśnie tyle wiem, po lekturze na ten temat na forum, tylko bardziej mi chodzi o to, w którą firmę celować, np na GF są super shooter i Tornado? Bardzo jest dużo wątków o tym, że właśnie CNC jest wytrzymałe ale jakby nie znalazłem porównania konkretnych modeli/firm Quote Link to post Share on other sites
Barsad Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Ss i tornado są chińskie, często wszystko jest z jednej fabryki/wg jednego projektu, Ja kupiłbym czeskiego retro arms. Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Na dobrą sprawę każdy CNC będzie lepszy niż zwykły odlew. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 SHS jest chiński (i nie ma systemu szybkiej wymiany sprężyny, co jest moim zdaniem dramatem), ale nie powiedziałbym tego o tornado. Wydaje mi się, że to jest kopia szkieletu 3.Gen od retro. Quote Link to post Share on other sites
relativy Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Retro Arms najlepsze obecnie szkielety. Quote Link to post Share on other sites
PJ-300 Posted June 7, 2017 Report Share Posted June 7, 2017 Witam!!! Proszę kolegów o informacje na temat szkieletu KWA. Generalnie posiadam dwie repliki i szkielet w każdej jest z wyglądu czarny.Natomiast kolega z którym się wymieniam kompozytem posiada szkielet wyglądem jak z repliki PJ.Jest możliwe że KWA produkowała takie cudo? I ciekawością jest też komora która nie jest dzielona. Zakup w sklepie ASG( bez reklamy w którym). Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 ^A masz przynajmniej zdjęcie? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts