HiPiZ Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Cześć, Mam pytanie bo znalazłem fajne 2 pm'y i nie wiem który wybrać bo oba są fajne. Jest to WE APACHE SD3 i WE APACHE A2, oba mają około 400-430 fps na 0,2g ale dużą różnicą jest cena. SD3 kosztuje około 2800zł a A2 około 1700zł. Osobiście bardziej mi się podoba SD3, ma lepszy uchwyt, tłumik i jest ładniejszy i ma o 20 fps więcej. Piszcie bo to trudna decyzja. Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 (edited) Wszystko zależy od Ciebie, w środku jest to samo. Do tego kolbę da się wymienić, nie wiem jednak jak jest z chwytem i tłumikiem. P.S. Kodem z newslettera możesz obniżyć cenę SD3 o 140zł. Edited May 31, 2016 by EndeBeats Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Jak wyżej. Flaki te same. Na twoim miejscu poszukałbym gdzieś mp5, ale VFC. Wykonanie petarda, magi co2 dostępne, i cena zbliżona. Po drobnej modyfikacji pasują części od ostrego,tj chwyty, triggerbox itd. Quote Link to post Share on other sites
HiPiZ Posted May 31, 2016 Author Report Share Posted May 31, 2016 Nie mam zamiaru modyfikować nic i nie chce vfc bo ta MP5 od WE ma jeszcze bursta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts