smok55453 Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Witam. Nie wiedziałem w którym dziale utworzyć ten temat. Mam pytanie. Jak nazywa się ta część na zdjęciu i czy można taką część gdzieś kupić. Posiadam mb06 well (to nie jest ta na obrazku). Link to post Share on other sites
zielen Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Komora nabojowa? Link to post Share on other sites
progressive Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 A co Ci się wydarzyło w tym mb06? Niestety też jestem wątpliwie szczęśliwym posiadaczem tego "eksponatu". Nie łapie sprężyny przy naciąganiu czy wyłamałeś ten plastikowy ząbek mocujący to to w "łożu"? Ogólnie nie dokupisz do tego żadnych części zamiennych, a i o tuningowe ciężko. Pozostaje używka albo kombinowanie z dorabianiem/drukowaniem. Link to post Share on other sites
smok55453 Posted June 2, 2016 Author Report Share Posted June 2, 2016 Sprawa wygląda tak, że kupiłem do repliki zestaw tuningowy (cylinder sprężyna tłok itp). Później nie łapało mi sprężyny przy naciąganiu, okazało się że spust do wymiany. Kupiłem od airsoftpro nowy spust tuningowany. Spust jest przymocowany w 4 miejscach do tej części której nazwy nie znam. Okazało się że po około pół roku strzelania odłamały się dwa miejsca w których był mocowany spust. Nie wiem właśnie jak sie nazywa ta część i czy w ogóle można dokupić takie coś czy zostaje obróbka metalu na zlecenie. Ot takich pytań masz temat dedykowany tej replice. Buniek Link to post Share on other sites
Recommended Posts