Niedoswiadczony Amator ASG Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Będę posiadał niedługo replikę VSS (FSS), która posiada szynę jaskółczy ogon. I teraz pytanie: czy istnieją jakieś kolimatory do mniej więcej 100zł lub czy istnieją takie nakładki z szyną ris, które nakłada się na jaskółkę? Jeśli tak to proszę link. Quote Link to post Share on other sites
Aracz Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Nakładki istnieją, od Cymy kupisz szynę ris na jaskółczy ogon za około 60-70zł (zależy od sklepu). Tylko, że już najtańszy kolimator to koszt ponad 100 zł. Oczywiście, zabawkę kupisz pewnie i za 30 złociszy, ale to będzie zabaweczka, nie kolimator Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Aracz, a będzie pasować do WSS? Tam nie ma standardowej kałachowej szyny, tylko, jeśli się nie mylę - SWD. Quote Link to post Share on other sites
Aracz Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 (edited) Cóż, pomyłka Cyma nie robi takich szyn - przepraszam dla nieskorygowaną informację :icon_mad: Widziałem już Vintoreza z "risami" i wydawało mi się, że korzystał ze standardowej, kałaszowej szyny montażowej (w końcu to tylko replika :S a nie prosiłem jej posiadacza "daj pomacać szyny" xD). Na przyszłość bardziej zainteresuję się tematem, mój błąd, dobrze że nie jestem sam na tym forum ^^ Jednak musiała być to inna, może ta: http://shop.ehobbyas...ml#.V1K2bPntkjU To już niestety koszt większy, bo to te 140 zł + koszty transportu :/ Edited June 4, 2016 by Aracz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts