blysk Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Czołem! Posiada ktoś? Wiecie coś na jej temat? Jak się spisuje? http://azteko.pl/ultimate-komora-hopup-m4-m16-16635-p-2667.html Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 W tej cenie to wolałbym szukać ProWina. Quote Link to post Share on other sites
blysk Posted June 14, 2016 Author Report Share Posted June 14, 2016 W tym problem że ProWina ani widu ani słychu :D Quote Link to post Share on other sites
zielen Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 (edited) Ja wyciągnąłen ostatnio ze swojej M4 ASG tą właśnie komore z krzywo (!) odlanym kanałem od strony szkieletu GB. Dokładniej mówiąc była spora nadlewka która powodowała, że komora zapierając się o czoło GB krzywo siedziała i traciłem przez to szczelnośc gumka - dysza. Za podobne pieniądze można dostać ProWin/King Arms. Nie polecam komory Ultimate. Edited June 14, 2016 by zielen Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted June 15, 2016 Report Share Posted June 15, 2016 Jeżeli by ktoś szukał prowinów to w tym tygodniu będę miał 2 sztuki w cenie 120 zł sztuka. Miałem tą komorę. Ucięła mi jakieś 10 fps względem King arms, a co dopiero prowina. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts