korniszon_pl Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 hej, mam taka replikę full stock, chcialem ja upodobnić optycznie do karabinu MK 12 mod 1 oraz żeby pełnił funkcje snajperki na średni dystans 40-50m co jest: co chce uzyskac: nie znam sie na tuningu wewnetrznym wiec prosze o rade w co warto isc a co nie. poszukuje tlumika QD nakladanego na lufe pasujacego do M16 ciezko mi po zdjeciach ocenic czy bedzie pasowal. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 40-50m to strzela każdy elektryk, nawet z CymoGlocka da radę lobem :v Ja tu widzę dwójnóg z Taiwangana, kopia Harrisa. Luneta, wygląda jak chiński paździerz, ale może to też kopia jakiegoś konkretnego tworu, a tłumik wygląda na taki dostępny w Gunfire, mam identyczny na emce. Tyle z zewnątrz, jak to ma strzelać na 50m to nie potrzeba tuningu wewnątrz. Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Tłumik to zwykły typu OPS , luneta to kopia Leupolda mk 4, dodatkowo lufa do przycięcia lub wymiany. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts