Sanrian Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 Witam! Posiadam cymę cm048A i pomyślałem, że wymienię ją na m4, ponieważ spodobały mi się repliki tego karabinku. Myślę nad m4 od SA. Warto dokonać takiej zamiany, czy to będzie "strzał w stopę"? I już nie chodzi tutaj, aż tak o typ, tylko o budowę i części. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 Myślę, że lepiej na tym wyjdziesz, niż na chińskim kałachu. Wewnętrznie obie są spoko, ale eMka jest lżejsza, wygodniejsza i z czasem nie rozsypuje się w łapach, a Cymowe AK już tak. Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 A ja myślę że nie warto pchać się w kupę jeszcze większą niż tą co masz teraz. Quote Link to post Share on other sites
Sanrian Posted July 20, 2016 Author Report Share Posted July 20, 2016 Nie chcę zakładać nowego tematu. Mogę zamiast tej specny kupić EA Lone Star SBR ale używaną. Czy ta replika będzie lepsza? Bo cyma też ma dobre osiągi jak na nie markową replikę i ma znacząco większa prędkość wylotową (430 fps vs 340 fps). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts