KowalDrzo Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Witajcie. Posiadam M4 Specny i mam dość nietypowy problem z semi, na który nie znalazłem rozwiązania na tym forum. Otóż wciskając lekko spust replika strzela na full auto, tryb pojedynczy działa dopiero gdy wciskam spust do końca. Drugi problem jest taki, że blokada spustu jest bardzo słaba i z użyciem siły można wcisnąć spust i strzelić przy zablokowanym karabinie. Wiecie może jak naprawić oba problemy? To wina kostki stykowej, przerywacza, czy może płytki selektora ognia? Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 To pierwsze - wciskaj spust do końca. To drugie - trzeba trochę odgiąć styki. Quote Link to post Share on other sites
KowalDrzo Posted July 2, 2016 Author Report Share Posted July 2, 2016 Dodam że kostka stykowa była naprawiana przeze mnie i od tego czasu te problemy. Czy gdy wymienię kostkę stykową na nową nie będzie tych problemów? Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Przeczytaj jeszcze raz mój post. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts