BeerBefore Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Witam Mają tam kilka fajnych rzeczy w naprawdę niskich cenach, a jedyny post o tym sklepie na tym forum wygląda jak spam, więc jestem podejrzliwy: http://forum.wmasg.pl/topic/156551-wwwblackfiregearcom-hong-kong-polecam/ ale może ktoś brał tam coś i zagrało? pozdr Quote Link to post Share on other sites
sniply Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 Siema, Ja brałem u nich Maruica, w lipcu tego roku. Mimo obaw, bo tak jak Ty szukałem opinii o tym sklepie, nic nie znalazłem, więc postanowiłem zaryzykować i... wszystko na plus, serio :) -Kontakt po angielsku sprawny, -Płatności dokonałem przez PayPal i też wszystko było okej, -Towar nowy, sprawny, zgodny z opisem, do tego bezproblemowo zaniżyli mi wartość zamówienia, więc żadnego cła nie musiałem płacić Pisząc krótko, osobiście polecam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts