kubas246 Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Cześć, czy M14 CM032A jest warta zakupu? Mam okazję kupić ja niemal nowa, jednak znalazłem różne opinie. Jedni twierdzą że łatwo się psuje (gearbox pęka itp. Zwłaszcza jeśli replika używana jest w niskich temp) a inni że to "pancerna" replika. Opinie dość różne a jeśli faktycznie się psuje to słaba opcja bo części ciężko dostać i są drogie. Replika dla osoby która zaczyna przygodę z Asg. Quote Link to post Share on other sites
V4RCH1AK Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Jeśli jest to używka z allegro- nie kupuj. Nie wiesz w jakim jest stanie. Jeśli od kolegi to zobacz jak strzela. Sama replika jest ok, jeden z moich znajomych jej używa już półtorej roku bez zastrzeżeń. Quote Link to post Share on other sites
kubas246 Posted July 6, 2016 Author Report Share Posted July 6, 2016 (edited) Używka z komisu wmasg, ale nie mam opcji sprawdzenia (mieszkam po drugiej stronie Polski) Edited July 6, 2016 by kubas246 Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Masz temat o tej replice. Poczytaj i wyciągnij wnioski... Quote Link to post Share on other sites
kubas246 Posted July 6, 2016 Author Report Share Posted July 6, 2016 Czytałem i szukałem. Zależy mi mimo wszystko na najświeższym info. Wiadomo jak to jest z chińczykami, rok różnicy i może być inna jakość. Tak patrzę i niby sorbopad powinien wystarczyć aby szkielet gearboxu się nie posypał. Jeszcze tylko szybkie pytanie ktoś wie jak CM032A stock ma się do CM028 stock? W sensie zasięg i skupienie? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts