Leszy Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Witam uprzejmie. Poszukuję w miarę taniego (w granicach ok. 150-250 zł) munduru ACU w kamuflażu marpat woodland bądź multicam. Z racji, iż szczupły ze mnie facet, ciężko mi znaleźć pasujący i dobrze przylegający mundur. Mam jakieś 85 w pasie i 94 w klatce. Nie zależy mi, by były to mundury kontraktowe. Ktoś może polecić jakiś sklep lub serwis, gdzie takie mogę dostać? Prosiłbym też o polecenie w miarę tanich i lekkich butów taktycznych (do 200 zł). Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 Na Gunfire są mundury dla dzieciaczków. Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
Leszy Posted July 10, 2016 Author Report Share Posted July 10, 2016 Pytam poważnie toteż oczekuję poważnej odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
MiKorn Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 Całkiem na poważnie, w Gunfire znajdziesz takie rozmiary. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Leszy Posted July 10, 2016 Author Report Share Posted July 10, 2016 Jakoś nie widzę tam dziecięcych mundurów w marpacie czy multicamie. Poza tym serio, miałbym się wcisnąć w spodnie z obwodem w pasie 70 (największy rozmiar)? Pytam o normalne mundury, jakoś w polskiej rozmiarówce zdarzają się nawet takie mające po 85 w klatce i 80 w pasie. Quote Link to post Share on other sites
Leszy Posted July 11, 2016 Author Report Share Posted July 11, 2016 Ktoś pomoże? Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Szukaj na allegro, rozmiar S Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Gdyby S innych producentów nie starczyło, to Helikon robi XS, często w wersji long. Więc cienkie i długie, lub tylko cienkie w normalnej długości. E-militaria.pl Dodano przez Tapatalk. Post zatwierdzony przez Europejską Komisję do Zatwierdzania Postów - podwydział Wojskowości i Ogrodnictwa Quote Link to post Share on other sites
Leszy Posted July 12, 2016 Author Report Share Posted July 12, 2016 Niestety, rozmiary S mają zazywczaj 104-110 w klatce i 90-100 w pasie. Przymierzałem ostatnio polskiego multicama, bluza: 175/100, spodnie: 175/90 i okazały się sporo za duże, widocznie jakaś pokićkana rozmiarówka. Zamówiłbym przez neta, ale obawiam się, że po prostu rozmiary nie będą odpowiadać tym podanym. Kojarzy ktoś może jakiś sklep na Śląsku, gdzie mógłbym tanio kupić i przymierzyć mundur? Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Jeśli masz taki problem z rozmiarówką to może pomyśl o jakimś krawcu. Kup worki i zleć przeszycie na rurki itd. Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 albo pojedz schabowych i pierogów, problem się sam rozwiąże. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts