Prezi2907 Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 Witam, Mam okazję zakupić ten model używany. 1. Lekko porysowany (wiadomo od używania) 2. Liczy sobie około 3-4 lata 3. Kabura jest gratis (jakiś plastik ale na start może być) 4. Wg sprzedającego lekko ściąga w prawo (nie wiem czy to wina hop-up czy lufie coś się przydażyło) 5. Wszystkie papiery, karton itd są 6. Cena to raptem 250-270 zł 7. Niby nic prócz ściągania jej nie dolega ale znając życie to uszczelki magazynka będą do wymiany i może jakieś smarowania/czyszczenia :) Wole najpierw zapytać czy się opłaca i czy to ściąganie nie będzie jakąś lipą, która później wyniesie mnie więcej w naprawie niż sam zakup :P I takie pytanie na koniec. Czy jest jakiś sposób na GG z graniem w zimę, czytałem o propanie i jakimś Red Gas? Propan ponoć niszczy replikę a tego drugiego nie ma na rynku... Bo jak nie to lipa, ze względu na to że w potrzebuje coś na cały rok i trzeba będzie podziękować :( Do wszystkich nerwowych: Wiem że forum pewnie znalazł bym info ale fajnie gdyby nie walić piany tylko grzecznie odpisać :) Link to post Share on other sites
-Otto- Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 http://forum.wmasg.pl/topic/24301-tokyo-marui-colt-government-m1911a1 ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts