ThePendzel Posted July 12, 2016 Report Share Posted July 12, 2016 Czy ktoś zna jakiś sklep który w Polsce sprzedawałby komplety (spodnie+bluza) Gorka4 produkcji BARS? Przeszukałem trochę internetu i najbliżej z "importem" do polski w rozsądnych cenach znalazłem u Brytoli. Może być stacjonarny (okolice Warszawy lub Białegostoku), lub internetowy. Byłbym dźwięczny za choćby naprowadzenie na ślad. Quote Link to post Share on other sites
awasil28 Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Frontowiec w Warszawie na polnej. Sent from iPhone Quote Link to post Share on other sites
ThePendzel Posted July 17, 2016 Author Report Share Posted July 17, 2016 Byłem. Nie mają gorek a tymbardziej nic od Bars. Quote Link to post Share on other sites
awasil28 Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Ja na twoim miejscu wziął bym po prostu górkę z grey-shop.ru Sent from iPhone Quote Link to post Share on other sites
awasil28 Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 https://grey-shop.ru/Special-suits/Gorka-Suits/Suit-Gorka-4-Bars Sent from iPhone Quote Link to post Share on other sites
gattling Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Sprawdź tu. Quote Link to post Share on other sites
awasil28 Posted July 17, 2016 Report Share Posted July 17, 2016 Kolega chciał gorke 4 i szczerze mówiąc lepiej kupować u źródła niż na allegro zwłaszcza że cena taka sama. Sent from iPhone Quote Link to post Share on other sites
ThePendzel Posted July 18, 2016 Author Report Share Posted July 18, 2016 O grayshopie wiem ale niestety śpiewają sobie jedną trzecią ceny za wysyłkę w €. Quote Link to post Share on other sites
awasil28 Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 (edited) Wysyłka przez EMS jest droga, przez normalną pocztę do Irlandii płaciłem 23€ di Polski powinno być taniej. Sent from iPhone Edited July 18, 2016 by awasil28 Quote Link to post Share on other sites
ThePendzel Posted July 18, 2016 Author Report Share Posted July 18, 2016 Też 23 Quote Link to post Share on other sites
shamann1 Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 OLX, allegro, rus-mil? Quote Link to post Share on other sites
sliver Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 Co do Grey-Shopa - kiedyś bardziej opłacało się płacić w GBP, USD a na końcu w Euro. Kwestia przeliczenia sobie kosztów na kartce. Zamawiałem dwa razy i z doświadczenia wiem, że w komentarzu do zamówienia podaj dokładny rozmiar jaki cię interesuje bo na stronie jest w "widełkach" i może przejść ten większy. Dodatkowo mają tendencję do wysyłania pomyłek w obie strony - zamawiałem t-shirta w Spectre SKWO a dostałem Combat Shirta w Spectre SKWO. Kumpel za to zamawiał graty w EMR a dostał w oliwce. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts