darth-moul Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 Jestem nowy w temacie asg i od kilku miesięcy czytam i oglądam video w tym temacie. Zdecydowałem sie na zakup 1911 ARMY R28 Tan i mam kilka pytań odnośnie użytkowania: 1. Na youtube widziałem że koleś przestrzegał odnośnie odblokowania zamka przez spuszczenie z slide lock-a bo się zniszczy i nie będzie działał. Ale wideo było z pistoletami z ABS-u. Czy w metalowej 1911 ARMY muszę naciągać zamek po ostatnim strzale czy mogę użyć slide lock-a bez obawy że zniszczę zamek. 2. Jak to jest ze strzelaniem/ naciąganiem zamka bez magazynka w komorze czy mogę coś zniszczyć. Bo gdzieś podczas czytania mi się przewinęło żeby tego nie robić. A na każdym filmiku na YT np taniemilitaria.pl podczas testów się tym nie przejmują. Link to post Share on other sites
-Otto- Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 1. Może się wyrobić miejsce styku zamka ze slide lockiem, ale nie jest to aż tak problematyczne jak w Glocku - tam slide lock jest stalową blachą, więc szybciej ściera zamek. 2. Raczej nie powinno się nic stać. 3. Temat poświęcony Coltom Army już istnieje, nie dubluj tematów ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts