kamil91 Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Witam. Mam problem, który słychać na filmiku. Składam i rozkładam milion razy gb, a efekt za każdym razem ten sam. Na strzelance nagle coś takiego się stało i nie mam pojęcia czym jest to spowodowane. Może ktoś jest w stanie ocenić co się zepsuło? Będę wdzięczny za pomoc. Link do filmu: Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 A silnik to żeś waść regulował? Quote Link to post Share on other sites
kamil91 Posted July 26, 2016 Author Report Share Posted July 26, 2016 Tak. Już chyba w każdy mozliwy sposób. Eefekt ciagle ten sam. Raz przez chwile śmigało ale po chwili znowu zgrzyt. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Zębatka na silniku się nie obraca? Zębatki w GB masz stokowe? Quote Link to post Share on other sites
kamil91 Posted July 26, 2016 Author Report Share Posted July 26, 2016 Kręci. Zębatki zrobią cykl, sprężyna się naciągnie i tyle. Przed wystąpieniem owego problemu wszystko było ok. Nagle się zacięło i nic co przychodzi mi do głowy nie pomaga. Zębatki stockowe. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts