Kicakk Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Witam! Jestem posiadaczem SCAR'a-L od BOYI, i mam taki problem że podczas strzelania ciągłego hi-cap podaje np. 5 kulek po czym 3-4 strzały kolejne puste lecą i znowu idą kulki normalnie po czym znowu się tak dzieje, nie wiem co jest przyczyną? I również kulki wylatując z lufy skręcają w lewo, wystarczy wymiana gumku hop-up? Jeżeli tak to jaką polecacie? z góry dziękuję za pomoc Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 1. Jaki to typ magazynka 2. Albo gumka do wymiany, albo krzywo poskładane Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Może gumka, może sam magazynek, może komora hu. Ostatnio bylo coś ruszane? Nagle to się zaczęło dziać? Quote Link to post Share on other sites
Kicakk Posted July 30, 2016 Author Report Share Posted July 30, 2016 (edited) Taki jaki mają m4, nie ruszałem nic w nim i wydaje mi się że po pierwszej strzelance tak się dzieje http://www.taniemilitaria.pl/pl,magazynek-hi-cap-300-kulek-do-m4-m16-czarny,3,3,27,86,3888.html Edited July 30, 2016 by Kicakk Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Jak możesz pożycz od kogoś magazynek, jakiegoś mida/low capa który podaje dobrze, i kulki lepszej jakości. Spróbuj docisnąć maga strzelają, bo i tak może być, a jak i to nie, to zobacz czy się gumka hopa nie podwinęła lub uszkodziła, A jeśli jest stokowa to i wymień od razu, będziesz miał spokó na zapas. Quote Link to post Share on other sites
Kicakk Posted July 31, 2016 Author Report Share Posted July 31, 2016 A jaką byś polecał gumkę do tego SCAR'a ? Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 A pod ile fps chesz go używać? Od siebie nie zawiodłem się na Niebieskim madbullu Quote Link to post Share on other sites
Kicakk Posted July 31, 2016 Author Report Share Posted July 31, 2016 Myślę że do 400 powinno starczyć, bo teraz ma jakieś 380 także dużej różnicy nie ma, ważne żeby prosto strzelać i żeby nie zmienić fpsów w dół :) Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted July 31, 2016 Report Share Posted July 31, 2016 Bierz czerwonego bądź niebieskiego madbulla. Szczegóły co do ich różnicy znajdziesz w opisie chyba w każdym sklepie. Quote Link to post Share on other sites
Kicakk Posted July 31, 2016 Author Report Share Posted July 31, 2016 Okej, wielkie dzięki za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts