BetterNot Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 (edited) Mógłby ktoś polecić skrócony magazynek do replik M4? Chodzi mi o styl jaki był w M16A1. Moje wymagania co do magazynku: -Metalowy, -Mid/Low cap (Nie chcę trzęsiawki ani częstego przeładowywania.) Z góry dziękuję za odpowiedź. Edited August 1, 2016 by BetterNot Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Polecam otworzyć stronę pierwszego lepszego sklepu i sprawdzić, co tam mają w kategorii "magazynki". Quote Link to post Share on other sites
BetterNot Posted August 2, 2016 Author Report Share Posted August 2, 2016 @EndeBeats Polecam przeczytać jeszcze raz mój post, a potem coś pisać. Pytanie było "jake polecacie", a nie "czy są". Ale odpowiadając na twoją radę. Tak, już nawet przed napisaniem postu sprawdziłem gunfire i azteko. Jedyne co znalazłem to plastikowy magazynek od specny i metalowy highcap od boyi. Quote Link to post Share on other sites
dr88 Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 http://www.taiwangun.com/magazynki-aeg-mid-cap-2/magazynek-krotki-mid-cap-na-110-kulek-do-serii-m4-boyi?from=listing&campaign-id=19 Coś takiego? Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Po pierwsze: nie podałeś jaką masz replikę (nazwa M4 niewiele daje). Masz na forum spory wątek o magazynkach i do jakich replik pasują. Samo pasowanie to nie wszystko. Ważne jest, żeby dobrze podawały kulki. Quote Link to post Share on other sites
BetterNot Posted August 2, 2016 Author Report Share Posted August 2, 2016 (edited) @dr88 Tak, dokładnie o coś takiego mi chodziło. Jesteś w stanie mi powiedzieć więcej o magazynkach tej firmy? (Czy czasami nie rozwalą się po 3-ech spotkaniach) @mareq Posiadam EA LR300 z niewymienioną komorą HU. Edited August 2, 2016 by BetterNot Quote Link to post Share on other sites
m1xer Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Mam kilka takich, latam z nimi 2-gi sezon i wszystko śmiga, dobrze podają (nawet po upadkach), z tym że wg mnie wchodzi tam maksymalnie 90 kulek. Quote Link to post Share on other sites
AS_AS Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Nie ten dział Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 AS_AS: Ciężki z ciebie przypadek. Dział jest dobry. Zobacz na staż zakładającego wątek. Widzę, że nie tylko nie umiesz szukać informacji na forum ale rónież nie czytałeś regulaminów. Quote Link to post Share on other sites
dr88 Posted August 3, 2016 Report Share Posted August 3, 2016 (edited) @BetterNot - mam 3 midy z tej firmy tylko te dłuższe i działają bez problemu. W mojej eM4ce od Evolution Airsoft podają idealnie. Tylko, że staram się nimi nie rzucać w piach :icon_smile: Edited August 3, 2016 by dr88 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts