wawi08 Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Witam, mam problem z obiema moimi klamkami, glockiem 17 army i m9 kjw. Problem z glockiem polega na tym, że nie wystrzeliwuje kulek, myślałem że to wina gumki hop up ale po wymianie dalej to samo. Problem z m9 polega na tym, że po półtorej roku leżenia w szafie w końcu ją złożyłem wydawało by się dobrze ale pierwszy strzał jest normalny ruch zamka o potem mniejszy tak o połowę. Replika sprawia wrażenie jakby za pierwszym strzałem poszło za dużo gazu i pozamrażało bebech. Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Problem z glockiem polega na tym, że nie wystrzeliwuje kulek, Może coś więcej? Quote Link to post Share on other sites
wawi08 Posted August 12, 2016 Author Report Share Posted August 12, 2016 Po prostu nie wystrzeliwuje i zostają w komorze. Quote Link to post Share on other sites
wawi08 Posted August 12, 2016 Author Report Share Posted August 12, 2016 Teraz zobaczyłem że w glocku z lufy nie wylatuje gaz i pewnie dlatego nie wystrzeliwuje kulki(sprawdzałem przy pustej komorze za pomocą kartki) Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 http://forum.wmasg.pl/topic/160546-rozwiazany-pistolet-gbb-pobiera-kulki-ale-ich-nie-wystrzeliwuje-bb-dziala-bez-zarzutu/ Quote Link to post Share on other sites
wawi08 Posted August 13, 2016 Author Report Share Posted August 13, 2016 Miałem właśnie pisać że dzieje się to samo co w tym wątku, tyle że przeczyściłem cylinder i nie widzę zabrudzeń a zacina się mimo to, po pierwszym strzale. Jutro przedmucham jeszcze cylinder kompresorem i zobaczę czy działa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts