kajkozak Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Witam, czy ktoś ma tą replikę, jak się sprawuję , czy jest warta swojej ceny , jaki ma zasięg oraz plusy i minusy (ewentualnie czy gearbox jest wytrzymały i tuningowalny). Piszę ponieważ nie znalazłem recenzji tej repliki (oprócz tych na chyba gunfire), a interesuje mnie ten aeg. Quote Link to post Share on other sites
Kriss88 Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Szczerze? Replika nie warta swojej ceny. Chyba że byś gdzieś wyrwał za max 600 zł to jeszcze. Gb można spokojnie tuningować.Oczywiście w granicach rozsądku. Ale te 420 fps dla szturmówki to spokojnie. Osoboiście nie mam jej ale przewinęła mi sie przez łapy. Quote Link to post Share on other sites
kajkozak Posted August 25, 2016 Author Report Share Posted August 25, 2016 Dzięki, poszukam czegoś innego z II w św :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts