Zwyklo Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Witam Chce przerobić swoją l96 od agm na gazową, przeszukałem internet i nie znalazłem części których potrzebuje, czyli cylindra dostosowane do gazu i przejściówki do butli z gazem. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Zapytaj się w Mancrafcie czy ich konwersja od Wella podejdzie pod AGMa. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Nie podejdzie, bo spust jest a la VSR. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Wiem, że są różnice ale może się okaże, że jak podeśle im replikę to jakoś mu to dopasują. Dlatego zaproponowałem mu telefon. Innaczej to zaraz zaczną się tu spekulacje i przepychanki na temat, kto ma rację. Quote Link to post Share on other sites
Zwyklo Posted August 31, 2016 Author Report Share Posted August 31, 2016 Dziękuję, zadzwonię i zapytam, lecz chciałbym trochę zaoszczędzić bo szczerze mówiąc nie chce wydać 500 zł na same podzespoły, jak bym im to podesłał to pewnie 200 zł za ich pracę czyli 700 zł za całość Wysłane z mojego E7 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 Jakie 500 za podzespoły? Konwersja z reduktorem i adapterem na kapsuły to jakieś 900zł. Jeśli chcesz zrezygnować z gazu i zostać przy sprężynie to tuning też będzie kosztował. Zaczynając już od zakupu Wella, bo AGM chyba nie jest dobrą bazą pod tuning. Quote Link to post Share on other sites
Zwyklo Posted August 31, 2016 Author Report Share Posted August 31, 2016 500 zł, ponieważ mam zakład produkcyjny który posiada maszyny typu cnc czyli mogę sobie samemu wytwarzać niektóre podzespoły. Wysłane z mojego E7 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
BBombello3 Posted August 31, 2016 Report Share Posted August 31, 2016 No tak, ale dobrej lufy, dobrej komory hu se nie zrobisz a to już koszt rzędu 500zł jak nie więcej . Wiem wiem , masz cnc to se zrobisz, tylko pamiętaj o projekcie najpierw na sucho, potem w "cadzie", To nie takie hop siup jak myślisz ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts