domin88ozw Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Zastanawiam się nad zakupem czegoś co będzie ochraniać moje zęby (jaszcze przydadzą mi się do wygryzienia tętnicy przełożonym :P) ostatnio widziałem na jednej z niedzielnych strzelanek, że ktoś miał coś co nazwałem "mini stalkerem" a mianowicie osłaniało tylko usta przed kulkami i wykonane było z drutu jak zwykły stalker i obszyte dookoła. Stalker i maski neoprenowe odpadają bo lubię nie lubię mieć zakrytej twarzy. Czy ktoś wie jak to się konkretnie nazywa i ewentualnie gdzie to można dostać? to było coś wielkości bokserskiej szczęki tylko zakładane na zasadzie stalkera. Fajna sprawa bo spokojnie można zmaskować to pod arafatką albo nosić bez niczego i nie zakrywa to połowy twarzy. dzięki z góry za wszelkie podpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
groszekoki Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 A może po prostu to był przerobiony stalker? Albo coś takiego? http://www.evike.com/products/58422/ Wydaje mi się, że może to być mało wygodne. Po założeniu taki kawałek siatki musi się na czymś zaprzeć, w tym wypadku na ustach. Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Sam się jeszcze zastanawiałem na SteelMouth, ale ostatecznie zostałbym przy combosie stalker+nożyce do drutu+klej na gorąco i zrobienie maski pod siebie. Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted September 2, 2016 Report Share Posted September 2, 2016 Sam się jeszcze zastanawiałem na SteelMouth, ale ostatecznie zostałbym przy combosie stalker+nożyce do drutu+klej na gorąco i zrobienie maski pod siebie. Tylko najpierw przypasować do gogli/okularów roboczo na twarzy zanim zaczniecie zszywać i kleić całą konstrukcję. Uczcie się na moich błędach ;) Teraz muszę poprawić konstrukcję a jestem leniwy i mi się jeszcze nie chciało. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts