Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Zastanawiam się nad zakupem czegoś co będzie ochraniać moje zęby (jaszcze przydadzą mi się do wygryzienia tętnicy przełożonym :P) ostatnio widziałem na jednej z niedzielnych strzelanek, że ktoś miał coś co nazwałem "mini stalkerem" a mianowicie osłaniało tylko usta przed kulkami i wykonane było z drutu jak zwykły stalker i obszyte dookoła. Stalker i maski neoprenowe odpadają bo lubię nie lubię mieć zakrytej twarzy. Czy ktoś wie jak to się konkretnie nazywa i ewentualnie gdzie to można dostać? to było coś wielkości bokserskiej szczęki tylko zakładane na zasadzie stalkera. Fajna sprawa bo spokojnie można zmaskować to pod arafatką albo nosić bez niczego i nie zakrywa to połowy twarzy.

dzięki z góry za wszelkie podpowiedzi

Sam się jeszcze zastanawiałem na SteelMouth, ale ostatecznie zostałbym przy combosie stalker+nożyce do drutu+klej na gorąco i zrobienie maski pod siebie.

Tylko najpierw przypasować do gogli/okularów roboczo na twarzy zanim zaczniecie zszywać i kleić całą konstrukcję.

Uczcie się na moich błędach ;)

Teraz muszę poprawić konstrukcję a jestem leniwy i mi się jeszcze nie chciało.