Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Zaopatrzenie w części KWA lub KSC.

Recommended Posts

Czołem wszystkim maniakom,

Poczuwam się w obowiązku podzielić się pewnym osobistym odkryciem - być może równie przydatnym dla reszty właścicieli replik obu powyższych firm, borykających się z problemem części zapasowych:

Link do witryny internetowej: http://www.kwa.com.hk/

Wsparcie klienta prawidłowe, instrukcja złożenia zamówienia obecna - korzystam z ich usług od niedawna, dla mnie osobiście to gratka. Mam nadzieję, że innym użytkownikom ich replik moja informacja okaże się wartościowa.

A i owszem, G&G również należy się pochwała. Kupiłem od nich kilka tych metalowych części do F2000/G2010 które się lubią łamać i wszystko przebiegło bezproblemowo, koszta przesyłki 8 dolarów, części też tyle kosztowały.

Co do KWA, nie wiem, myślisz, że da się kupować całe magazynki w ten sposób :D?

Obawiam się że nie - sprzedają części pojedyńczo. Ale można zapytać - nikt z tego tytułu głowy nie urwie. A nuż widelec okaże się inaczej. Jedno jest pewne - można zamówić wszystkie części od konkrentego magazynka i złożyć osobiście w domowym zaciszu.

To w takim razie niemal czekam, aż w końcu połamię te cholerne piny magazynka Mk23 próbując je doszczelnić, żeby pojawił się jakiś pretekst na wydanie ciężko zarobionego szekla.

Jeszcze jakby zamkami sypali z rękawa (bez tych oznaczeń Umarexa to może nawet lepiej?) to mógłbym się pobawić w kolimatory na zamku :D

• 4 weeks later...

Do listy pragnę dopisać ARES.

Zamawiałem szynę G36 bez celowników, ich odpowiedź:

RS-001 USD 15

Shipping to Poland:

Standard mail USD 13

EMS USD 61

28 września kasa wysłana na PejPal, na mejl podane wszelkie dane (+numer telefonu), dzisiaj paczusia już u mnie, wszystko zgodnie z oczekiwaniami.

Oczywiście standard mail :D

Edited by Mixon