Bobstein Posted September 11, 2016 Report Share Posted September 11, 2016 Witam. Na wstępie nadmienię iż przewertowałem mnóstwo tematów o preckach, polecanych, niepolecanych i mam jeszcze większa pustkę w głowie niż wcześniej. Zależy mi na trwałości lufy, stąd preferuję lufy stalowe. Teraz pytanie tylko jakiego producenta? Ultimate? Madbull? Coś innego? Wiem że to nie Prometheus, ale w porównaniu do stockowej Cymowskiej wewnętrznie pręgowanego gniota wydaje mi się każda będzie o niebo lepsza. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted September 11, 2016 Report Share Posted September 11, 2016 Steelbul nic innego Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted September 11, 2016 Report Share Posted September 11, 2016 (edited) Jak się nie spieszy to poczekaj na promyka w komisie. Promyk idzie tej cenie w bdb stanie. Jak chcesz nową to jak powyżej. Aczkolwiek ja bym poczekał. Edited September 11, 2016 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts