Asg rogal Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 (edited) Jestem nowy w asg, mam stokową baterię i chciałem się dowiedzieć ile mniejwięcej wytrzymuje nowy nimh 1200 mph 8,4 v i czy 3 miesiące strzelanek wytrzyma? Edited September 20, 2016 by Asg rogal Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted September 20, 2016 Report Share Posted September 20, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=28W5ku84j6I ;) I nie jest to śmieszkowanie oderwane od tematu, tylko idealna odpowiedź na pytanie. Akumulatory dodawane do replik to czysta loteria, mam taki od rk-01 którego z powodzeniem używam niemal 2 lata, a mam też takie które nie nadawały się do użytku po wyjęciu z pudełka. Sam musisz potestować swój akumulator. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 I pamiętaj że nawet stokowe pakiety traktowane dobrą ładowarką żyją dłużej. Quote Link to post Share on other sites
KodzaK Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 zalecam od razu pozbyć się ładowarki sieciowej od chinczyka bo jak trafi się bubel to przyfajczysz komode lub zostawisz bolce w gniazdku tak jak mi się to zdarzyło . Tak więc ładowarkom sieciowym z zestawu chinczyka mówimy NIE! :x Quote Link to post Share on other sites
Asg rogal Posted September 21, 2016 Author Report Share Posted September 21, 2016 ok, to zaczekam do gródnia na kasę i kupie lipo i ładowarkę nie od chińczyka. Quote Link to post Share on other sites
Galithar Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 Dobra ładowarka przyda Ci się nie tylko do pakietu LiPo. Takim Imax B6 naładujesz akumulator do auta, latarki itp. Jesteś w stanie podratować pakiety(czasem się udaje), które za długo leżały na półce. Oczywiście jest wiele porządnych ładowarek więc musisz się rozejrzeć za taką, która najbardziej będzie pasowała Twoim potrzebom. Quote Link to post Share on other sites
Asg rogal Posted September 21, 2016 Author Report Share Posted September 21, 2016 Wiem właśnie zbieram na imax b6. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts