xarm Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 Witam Jakieś pół roku temu kupiłem strzelbę mp003, po pewnym czasie się zepsuł, więc wymieniłem wadliwą część, ale po tej naprawie do środka shotguna zaczeły wsypywać się kulki z magazynka, moje pytanie brzmi: Co może być przyczyną wsypywania się kulek? Quote Link to post Share on other sites
xarm Posted September 27, 2016 Author Report Share Posted September 27, 2016 Temat kończę- shotgun rozwalił się kompletnie, nie polecam tych agm-ów Quote Link to post Share on other sites
kfiatek Posted September 27, 2016 Report Share Posted September 27, 2016 Pierwszy raz spotykam się z opinią negatywną agma :) Jaką wadliwą część wymieniłeś? Quote Link to post Share on other sites
Foton Posted September 27, 2016 Report Share Posted September 27, 2016 (edited) A ja mam od stycznia tego roku i wystrzeliłem min z 10 000 kulek z niego. Jak mi padnie to kupię na pewno drugiego z krótką kolbą (teraz mam z długą i będę miał dodatkowe części :icon_biggrin:) Za taką cenę nie ma co wybrzydzać. Ale też pierwszy raz się spotykam, żeby ktoś na niego narzekał :icon_wink: Śmiga bez zarzutu, ale trzeba przede wszystkim pilnować, żeby dobrze przeładowywać i cofać do oporu suwadło - nie strzelać na niedosuniętym suwadle, albo w trakcie przeładowania. Może to u Ciebie było przyczyną padnięcia części? No i właśnie co wymieniałeś w nim? Edited September 27, 2016 by Foton Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 A gdyby poczytać temat o AGMie, w tym - nie chwaląc się - mój poradnik o tej replice, to wszystko byłoby jasne. Quote Link to post Share on other sites
xarm Posted October 31, 2016 Author Report Share Posted October 31, 2016 Wymieniałem lufę wewnętrzną, bo się wygięła, a padło łączenie prowadnicy cylindra z cylindrem. Miałem, też drugiego agm-a i padł po 2 miesiącach (również z tego powodu), a użytkowałem go normalnie. Obecnie próbuję skleić to łączenie i zobaczę co z tego wyjdzie. Problem z wsypującymi się kulkami rozwiązałem. Quote Link to post Share on other sites
xarm Posted November 5, 2016 Author Report Share Posted November 5, 2016 Nie udało się, ale zdecydowałem się sprzedać mój drugi komputer i kupię sobie porządną replikę. Temat można zamknąć Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts