KodzaK Posted September 27, 2016 Report Share Posted September 27, 2016 Hej Opłaca się kupić wzmocniony zestaw spustu np. od PDI ( prawie 600zł) w założeniu że replika ma mieć 550FPS MAX czy wystarczy kupić wzmocniony zaczep spustowy np. taki? http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=11645 PS: są jeszcze firmy SHS gdzie łącznie gniazdo spustu i ten mały dzyndzel kosztuje 150zl, może to się nada zamiast tego od AA za 330zł . Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted September 27, 2016 Report Share Posted September 27, 2016 Poczytaj w temacie o VSR... Stockowy zespół spustu z cymy wg mnie wytrzyma 550fps. Ten z JG też, ale krótszy okres czasu. O reszcie dowiesz się na pierwszej stronie tematu o VSR-10. Quote Link to post Share on other sites
KodzaK Posted November 30, 2016 Author Report Share Posted November 30, 2016 (edited) Hej hej ponownie :) Aby nie stawiać nowego tematu skorzystam z tego. Jestem już szczęśliwym posiadaczem Bar-10 i czas ją ztuningować, Chcę zacząć od zespołu spustu > Prowadnica springa > lufa + gumka > ITP, ITD. Pytanie które chcę zadać dotyczy spustu : - Zerro tigger produkcji Bart_a +/- 300zl ( po dołożeniu +/- 300zł dodatkowo zestaw cylindra) - Zerro Tigger od Action army + tłok +/- 750zł - Zerro tigger od PDI +/- 550zł Który z tych trzech jest lepszy, i czy możecie w skrócie podać wady i zalety poszczególnych spustów bazując na swoim doświadczeniu? Edited November 30, 2016 by KodzaK Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Sprawdź dział "Karabiny wyborowe". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts