Kacpero_3215 Posted October 5, 2016 Report Share Posted October 5, 2016 Gra ktoś z was? Jeśli tak to zapraszam do wspólnej gry :icon_razz2: . Quote Link to post Share on other sites
crazykiti Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 To ja się, może podepnę. Gra ktoś jeszcze w tą gierkę? Jeśli tak, to piszcie, mój nick w grze Growlith. Szukam jakiejś fajnej ekipy do wspólnego szturmu na aliantów i ruskich (gram Niemcami) :) Quote Link to post Share on other sites
sulferno Posted December 12, 2016 Report Share Posted December 12, 2016 Gram jako Amerykanin (paratrooper), ranga 11 (st. chorąży), niepisany mistrz Colta 1911. Mój nick PolishHero1939, generalnie polecam grę wszystkim maniakom gier w kilmacie II WŚ Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Bardosos Posted December 12, 2016 Report Share Posted December 12, 2016 (edited) Też gram, Niemcy głównie, przeważnie jako pancerniak (Hetzer, Pantera, Pz II), rzadziej jako piechociarz. Nick taki sam jak tutaj. Edited December 12, 2016 by Bardosos Quote Link to post Share on other sites
Kacpero_3215 Posted January 27, 2017 Author Report Share Posted January 27, 2017 Niedługo będę zbierał skład do gry, najlepiej Niemcy i najlepiej spadochroniarz, Nie pogardzę też amerykańskim piechurem lub snajperem. Jeżeli ktoś jest chętny zapraszam do mnie na PW, miłego wieczoru :D . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts