Dragonowy Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Witam, Czy kulki w workach - papierowych ( chyba ) takich po 10 kg lub po "ileś kg" trzeba jakość specjalnie traktować ? W sensie czyścić itp ? czy można od razu pakować do repliki ? Quote Link to post Share on other sites
Majkhel Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Zależy doc zego chcesz je pakować. Miałem kiedyś taki wór rocketsów i nic z nimi nie robiłem poza przesypywaniem co jakiś czas do poręczniejszych butelek. Natomiast używałem tylko low i real-cap'ów i chińskiej niby-precki, więc nie było ryzyka uszkodzenia czegoś ważnego brudną kulką. Polecam też czyszczenie lufy po każdym strzelaniu. Quote Link to post Share on other sites
Dragonowy Posted October 10, 2016 Author Report Share Posted October 10, 2016 dzieki Quote Link to post Share on other sites
Dragonowy Posted October 10, 2016 Author Report Share Posted October 10, 2016 Nie mogę edytować :/ , myślałem aby zrobić zapas Guardera, co myślicie, kiedyś były dobre, ale jak tak czytam, to teraz to słaba marka. Quote Link to post Share on other sites
Majkhel Posted October 10, 2016 Report Share Posted October 10, 2016 Jeszcze zależy jaka gramatura Cię interesuje. Quote Link to post Share on other sites
Dragonowy Posted October 11, 2016 Author Report Share Posted October 11, 2016 0,2 ; 0,25 ; 0,28 kiedyś tylko na Guarderach leciałem ale jak zacząłem znajdować połówki w paczkach przerzuciłem się na G&G ,PJ. O Guardera pytam bo widzę czasem promocję na worki 10 kg. Quote Link to post Share on other sites
Majkhel Posted October 11, 2016 Report Share Posted October 11, 2016 (edited) 0.2 - nie wiem, chyba wszystko jedno - tak lekkie kulki chyba tylko do pistoletów, 0.25 - "5.95" (taka marka) są teraz jednymi z najlepszych, G&G też mogą być, 0.28 - G&G Jak w paczkach Guarderów znajdujesz kulki w kawałkach, to w workach na pewno też znajdziesz. Edited October 11, 2016 by Majkhel Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted October 11, 2016 Report Share Posted October 11, 2016 0,28 Guardera polecam w workach do strzelby aps m870. Jednak nie załadowałbym ich do lufy pdi. Quote Link to post Share on other sites
Dragonowy Posted October 11, 2016 Author Report Share Posted October 11, 2016 0.2 - nie wiem, chyba wszystko jedno - tak lekkie kulki chyba tylko do pistoletów, ... Jak w paczkach Guarderów znajdujesz kulki w kawałkach, to w workach na pewno też znajdziesz. 0.2 używam do pistoletu, oraz repki pod CQB. Kiedyś znajdowałem kawałki kulek, teraz ie wiem jak to wygląda. Quote Link to post Share on other sites
White1981 Posted October 11, 2016 Report Share Posted October 11, 2016 Jak nie wystrzelisz paczki na imprezie to kup G&G. Cena bardzo zbliżona go Guardera, a dostępne są wszędzie i najmniej narzekania z wszystkich dostępnych marek. Szukacie problemów na siłę. Quote Link to post Share on other sites
Majkhel Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 Nie problemów, tylko zapewne oszczędności złociszy i czasu. Problemy są tylko bonusem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts