Lukas3292 Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Witam, niewiem czy pisze to w dobrym miejscu, ale mam problem z mp5, kupiłem używaną mp5 i po miesiącu użytkowania gdy strzelałem z serii nagle mi przestały lecieć kulki sprawdzałem na innych magazaynkach i nadal nic strzelam a kulki nie idą do komory i nic mi nie strzela, tylko same powietrze z lufy mi strzela, pomoże mi ktoś? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 (edited) Jakiej firmy MP5? Odwróć replikę do góry nogami, odepnij magazynek i sprawdź czy przy strzale dysza się porusza prawidłowo (powinna się cofać umożliwiając załadowanie kulki i potem ruszyć do przodu wpychając kulkę do komory - tak jak na grafice). Możesz też wyjąć lufę z komorą i sprawdź czy się gumka nie podwinęła, kulka nie zablokowała itp. Edited October 21, 2016 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Lukas3292 Posted October 22, 2016 Author Report Share Posted October 22, 2016 Ja jeszcze na takich rzeczach się nie znam ale tu chyba chodzi o dysze, bo kolega tak mi powiedział który próbował ją rozkręcić i on nieumie rozkręcić gearboxa by to naprawić więc potrzebuje kogoś kto potrafi rozkręcić ten gesrbox bo ja jestem zielony w tych sprawach. I mp5 jest od galaxy Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 No to sprawdź, czy dysza się porusza. MarekMac dał ci instrukcję jak to sprawdzić... Quote Link to post Share on other sites
domo978 Posted December 15, 2016 Report Share Posted December 15, 2016 I jak ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts