Robson Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 miał ktoś kiedyś do czynienia z jakimś wyrobem tej firmy w kwestii kamizelek itp.? p.s. jezeli było to wywlić temat pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Franc Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Ta ja mam od nich kopie RACKa ..... jakość kamizelki dosyć dobra ... chociaż woodland troche dziwny :? poźniej wrzuce jakieś fotki Edit: Quote Link to post Share on other sites
Kabzior Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 kichawa jakosc zdjecia ale aparat mam slaby. Lewy gorny róg cordura G&P prawy dolny SDSa. Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted September 24, 2005 Author Report Share Posted September 24, 2005 Ta ja mam od nich kopie RACKa ..... jakość kamizelki dosyć dobra ... chociaż woodland troche dziwny :? poźniej wrzuce jakieś fotki wrzuć fotki na tle bluzy w woodlandzie jak możesz. Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Mam Interceptora - nie żałuje, wydałem 400zł a nie 2000 za PB - do airsoftu idealna - woodland jest OK, wykonanie świetne, polecam ale swego czasu miałem ładownice molle do M16 i były okropne, strasznie sztywne, dziwny odcień, dwa magazynki mieściły się tam po pół godzinie modlitw i wysiłku by je włożyć... Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 na kamizelce guardera ładownice z SDS - można porównać woodland, troszke inny odcień brązu, jaśniejsza zieleń - ale to rożnice dla plastyków i grafików co kolry wrażają w cyfrach, w lesie róznic nie widać...:) Quote Link to post Share on other sites
K.A.B Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 DariuszM, zdjęcia fajne, ale to temat o G&P a nie o Guarderze :wink: Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 przygladalem sie z bliska SPEAR by G&P i byla bardzo fajna, woodland nieco rozni sie od oryginalu, ale mysle, ze po wyblaknieciu i starciu nie bedzie widac. Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ups...to pewnie z niewyspania po wyprawie na koncert stinga...:) ale może GP i Guarder mają podobną jakość....:) Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ups...to pewnie z niewyspania po wyprawie na koncert stinga...:)ale może GP i Guarder mają podobną jakość....:) Pewnie tak, ale przede wszystkim obydwa zaczynaja sie na G :) Anyway thx za fotki bo wlasnie ludzie od nas je zamawiaja. Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ups...to pewnie z niewyspania po wyprawie na koncert stinga...:)ale może GP i Guarder mają podobną jakość....:) Pewnie tak, ale przede wszystkim obydwa zaczynaja sie na G :) Anyway thx za fotki bo wlasnie ludzie od nas je zamawiaja. Weźcie sobie ładownice DA, bo na zwykłe penisiać będzieće, oj i to jak;) ewentualnie, dużo marines przy IBA nosi ądownice od STRIKE(chyba jeden z niewielu znosnych elementów STRIKE, tfu) Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 STRIKE(chyba jeden z niewielu znosnych elementów STRIKE, tfu) :lol: :lol: :lol: jak to gusta sie zmieniają nie? rok tem Kap dałeś sie pociać i wykorzystać za coś BHI :evil: no ale tylko krowa nie zmienia poglądów...(troche ot-sory) Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 Weźcie sobie ładownice DA, bo na zwykłe penisiać będzieće, oj i to jak;) ewentualnie, dużo marines przy IBA nosi ądownice od STRIKE(chyba jeden z niewielu znosnych elementów STRIKE, tfu) Ja mam do IBA z sedesu podwojne CQB ;) nie narzekam, daja rade :) Tym bardziej ze mam magpule ktore zajmuja troche miejsca wiec regulcja rzepem w ladownicach CQB mi sie akurat przydaje. Jak mi sie znudza to zmienie na DA hehe. Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 CQB, DA... jeden penis byleby rzep był. A ja mam takie pytanie... bo penis, jeśli nie to sie potne tępą żyletką:/ Brymer, Doświadczenia robią swoje. BHI to shit. Quote Link to post Share on other sites
Brymer Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 spoko-mag z magpulem wchodzi do rack'owych bez problemu... Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 uffff, zeszło mi powietrze z dupy, dzięki;) :lol: Quote Link to post Share on other sites
qbis Posted November 26, 2014 Report Share Posted November 26, 2014 Łopatka dla mnie! Mam od Nich pokrowiec molle na p-gaza. 8/10 może być lepiej, ale są dla mnie zadowalające. Nie specjalnie odbiegają od EI Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts