Derref Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 (edited) Witam! Chciałbym kupić nową replikę z, do mniej więcej 1300 zł. Chciał bym ją stuningować na około 450 fps i duży rof. Co polecacie w tej kategorii cenowej? I czy warto czekać z zakupem do świąt lub do Black Friday? Dodam że klasyczne emki nie zbyt mi się podobają. Edited November 15, 2016 by Derref Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 Masz podpięty temat o emkach. Zapoznaj się z nim i nawet nie pisz, że to zrobiłeś już wcześniej. Poźniej jak już dotrzesz do nazw firm to skorzystaj z działu "repliki elektryczne - I klasa" i poszukaj opinii. Quote Link to post Share on other sites
Derref Posted November 15, 2016 Author Report Share Posted November 15, 2016 Dzięki za odpowiedź :) Poczytałem i zdecydowałem się na zakup repliki KWA Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 :maniak_OK: A jakby nie było dostępnych to i za G&P warto się rozejrzeć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts