kalin54 Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 (edited) Witam, jako iż na gunfire wiele replik zostało przecenionych, w moim zasięgu znalazła się ta oto replika http://gunfire.pl/pr...-T4-18-PBB.html Jest to replika T4-18 PBB. I tu pojawiają się pytania. Czy BB nie będzie zbytnio obciążać gearboxa? Czy łatwo go zablokować? Oraz czy warto kupować tę replikę? Mój budżet na replikę + magazynki to 1700 zł (będzie to moja pierwsza replika). W szukajce nie znalazłem nic o niej. Edited November 24, 2016 by kalin54 Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 Jeśli hcesz poczytać o PBB G&G to poczytaj o innych replach z tym systemem. Tutaj część powietrza jest wyrzucane do zasilenia PBB więc obciążenia fizycznego dla GB nie ma. Quote Link to post Share on other sites
kalin54 Posted November 24, 2016 Author Report Share Posted November 24, 2016 Dzięki za radę! :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts