mkujawa96 Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 Witam szanownych forumowiczów, jakie zawieszenie było by najlepsze do rk-02dla niskiej osoby, mam 172 wzrostu i boję się że replika może tarzać się lufą po ziemi. Jakie zawieszenie będzie najwygodniejsze i najpraktyczniejsze przy moim wzroście :)? Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 A co ma do rzeczy wzrost? Kupujesz jakiekolwiek regulowane np. od Miwo i dopasowujesz pod siebie... Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted December 1, 2016 Report Share Posted December 1, 2016 (edited) niskiej [...] 172cm Nie potrzebowałem tego od samego rana :icon_cry: Tak czy inaczej, będąc podobnego wzrostu - polecam Jedno/dwupunktowe ORKAN tactical. Trzeć po ziemi będziesz jedynie jakąś 120cm repliką noszoną jednopunktowo. Mam shotguna GFG ze stałą kolbą i noszenie jej na jednym punkcie to niezbyt fortunny pomysł. Inne sprawdzone przeze mnie rozwiązanie, które polecam. to jednopunktowe zawieszenie przeplecione przez comfort pady kamizelki. Edited December 1, 2016 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
awasil28 Posted December 2, 2016 Report Share Posted December 2, 2016 Ruskie RT3 sobie kup. Sent from my HTC 10 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts