Yahalom Posted December 3, 2016 Report Share Posted December 3, 2016 Nabyłem drogą kupna chińską wersję M720V - wszystko byłoby super, gdyby nie to, że po paru wpięciach/wypięciach szlag trafił montaż QR :/ Śrubka trzymająca ząb zabezpieczający prawdopodobnie wyrobiła delikatny gwint i dupa... Jakieś pomysły jak to naprawić? Albo chociaż czy któryś z chińskich montaży podejdzie pod tę M720V? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 4, 2016 Author Report Share Posted December 4, 2016 Sprawdziłem - montaż kosztuje u naszych wschodnich kolegów... 22$... Ale naprawiłem samemu. Dosztukowałem sobie dłuższą śrubę + podkładkę + nakrętkę. Wszystko działa. Quote Link to post Share on other sites
Shalice Posted September 15, 2022 Report Share Posted September 15, 2022 Latarka M720V, kupiłem ją też na chińskiej stronie, można zapytać czy jej podstawę można dokupić osobno. #ppt-outdoor Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts