xR4Z3R Posted December 4, 2016 Report Share Posted December 4, 2016 Witam. Ostatnio strzelałem sobie z AGM 003. Po pewnym czasie zaczalem ladowac coraz szybciej i szybciej az w koncu cos sie zacielo. Przy dalszym ladowaniu po przechyleniu repliki wypadaly kulki z lufy. bez magazynka tez nie da sie naciagnac pompy. Nie znam sie na tym, to moja pierwsza replika wiec prosze o wyrozumienie i o pomoc :icon_exclaim: Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted December 5, 2016 Report Share Posted December 5, 2016 Masz gwarancje na niego jeszczE? Jak nie to zostaje ci rozjkręcenie na części Quote Link to post Share on other sites
xR4Z3R Posted December 5, 2016 Author Report Share Posted December 5, 2016 Masz gwarancje na niego jeszczE? Jak nie to zostaje ci rozjkręcenie na części Nie. Rozkrecilem i okazalo sie ze jest taki plastikowy element zlamany w pol, on tak jakby podtrzymywal ten tlok ( taki plastikowy prostokat bez srodka, nie wiem jak moge go opisac na komputerze jestem a nie mam tu zdjecia. Zamontowany jest na metalowym "preciku"). Jest mozliwosc gdzies taki kupic czy cos? Prosze o pomoc :P Quote Link to post Share on other sites
xR4Z3R Posted December 5, 2016 Author Report Share Posted December 5, 2016 aha i chcialbym dodac ze wydaje mi sie ze bylo to podczas strzelania i ladowania rownoczesnie ( taki moment sie chyba wydarzyl), lub podczas blokady spustu. Nie jestem pewien ale obydwie przyczyny sa pod znakiem zapytania :P Quote Link to post Share on other sites
Kriss88 Posted December 5, 2016 Report Share Posted December 5, 2016 Nie dokupisz. Co najwyżej szukaj czy ktoś nie sprzedaje na części jakiegoś grata swojego. Komis/olx Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted December 5, 2016 Report Share Posted December 5, 2016 To było podczas strzelania w czasie przeładowania. Nie Ty pierwszy tak masz - na 99% urwałeś zaczep cylindra. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts