shetrynajerkm Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Witam, bez zbędnego gadania chce kupić replikę (elektryczną) do 250-350zł. Chcę odpowiedzi czy można kupić dość dobrą replikę dla początkującego w tym przedziale cenowym, o to mi tylko chodzi Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Poczytaj podpięte poradniki i przeszukaj sklepy? Ceny poszły w górę, więc może być ciężko. Chyba, że na jakiejś promocji typu "black friday" albo po Wigilii. Quote Link to post Share on other sites
Kriss88 Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Poszukaj repliki używanej, jeszcze na gwarancji. Są ludzie którzy po jednej strzelance się zniechęcają i sprzedają sprzęt. Są wtedy sporo tańsze.Tylko uważaj na opisy handlarzy. Jak Ktoś sprzedaje po ilka/naście replik to zawsze kolorują w opisach, i zaniżaja przebiegi. Quote Link to post Share on other sites
Hesh Posted December 20, 2016 Report Share Posted December 20, 2016 ehhh http://forum.wmasg.pl/topic/153303-airsoft-dla-mniej-zamoznych-poradnik/ Quote Link to post Share on other sites
gattling Posted December 20, 2016 Report Share Posted December 20, 2016 Witam, bez zbędnego gadania chce kupić replikę (elektryczną) do 250-350zł. Chcę odpowiedzi czy można kupić dość dobrą replikę dla początkującego w tym przedziale cenowym, o to mi tylko chodzi W 2008 roku dostaniesz G36C od JG za 350zł, patrz na stronę taiwangun zaraz po wyjściu z wehikułu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts