Pon Pon Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 Siemaneczko zacząłem przygodę z kręceniem materiałów na temat ASG prosił bym o opinie i komentarze z góry bardzo dziękuje. Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 Film wykonany całkiem przyjemnie. Skróć intro, bo ponad 20 sekund to przesada. Polecam zainteresować się kanałem NoCopyrightSounds, gdzie znajdziesz muzykę, którą możesz umieścić w filmie bez łamania praw autorskich. Poleciłbym też spróbować nieco lepiej planować kadrowanie (np. kiedy wkładasz baterię do kolby, nie wyglądałoby to lepiej na stole?). Jeżeli montujesz dźwięk dobrze byłoby usunąć fragmenty, gdzie się zacinasz (w pewnym momencie masz ślicznie yyyyy). Pobaw się też ustawieniami kamery (czasami traci ostrość) i mikrofonu (zauważalna różnica w tle gdy pojawia się fragment, gdzie coś mówisz). Poza tym ścisz muzykę, bo momentami Cię zagłusza. Zamiast fragmentu, gdzie pakujesz replikę do walizki (co nie wnosi nic do filmu) lepszym rozwiązaniem byłoby podanie jakiś przydatnych informacji. Ogólnie oceniam Cię w miarę pozytywnie, pomimo tego, że nie pojawiło się tu za dużo informacji. Czekam na więcej. Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted January 4, 2017 Author Report Share Posted January 4, 2017 (edited) Siemanko dzięki serdeczne za twoją opinie na pewno wezmę sobie porady do serca. Traci ostrość ponieważ nagrywam telefonem, tracę też jakość na filmie po wyrenderowaniu nie wiem czemu 5 dzień z tym walczyłem ale nie udało mi się zrobić tego tak by wyglądało jak z pliku źródłowego . Co do kadrowania wiadomo zawsze może być lepsze jak na pierwszy filmik myślę że wyszło wporządku, usuwałem te fragmenty ale i tak się wkradały lekkie przycinki i błędy bo nie jestem przyzwyczajony do gadania do samego siebie. Muzykę po fakcie trochę jest za głośno ale raczej podkład jest za cicho może tak bo w różnych momentach różnie byłem oddany od mikrofonu. Tam przy tym ostatnim fragmencie miałem coś powiedzieć ale chyba coś sie spierniczyło i nie dodałem tego. Co do informacji to też faktycznie po fakcie dopiero się skapnąłem że moglem jeszcze o paru rzeczach dopowiedzieć ale było za późno :) Edited January 4, 2017 by Pon Pon Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted January 19, 2017 Author Report Share Posted January 19, 2017 Kolejny materiał tym razem o mojej latarce SOLARFORCE L2P zapraszam do oglądania oraz komentowania z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted March 14, 2017 Author Report Share Posted March 14, 2017 (edited) Kolejny materiał tym razem pod lupę wziąłem swojego boczniaka SOCOM MK 23 TOKYO MARUI. Poniżej link do filmiku zapraszam do obejrzenia oraz komentowania. Pozdro. Edited March 14, 2017 by Pon Pon Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted May 10, 2017 Author Report Share Posted May 10, 2017 Kolejny materiał, tym razem o mojej replice snajperskiej zapraszam do oglądania komentowania. Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted October 8, 2017 Author Report Share Posted October 8, 2017 Nowa produkcja :D tym razem kamerka GoPro Hero 4 black niebawem dojdzie scopecam. Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted October 22, 2017 Author Report Share Posted October 22, 2017 Tym razem materiał z Gopro z CQB w Mieczewie: https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=zBVhSje7c4Y Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted October 22, 2017 Author Report Share Posted October 22, 2017 Tym razem materiał z Gopro z CQB w Mieczewie: https://www.youtube...._id=zBVhSje7c4Y Zły link, poniżej jest właściwy: Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted December 26, 2017 Author Report Share Posted December 26, 2017 Dzisiaj coś innego parodia na poprawe humoru. :) Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted December 27, 2017 Author Report Share Posted December 27, 2017 Strzelanka CQB (mały killhouse w Bolewicach) Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted February 5, 2018 Author Report Share Posted February 5, 2018 Materiał przeznaczony dla nowych, oraz zaczynających zabawę w ASG, materiał terściwy, jak najbardziej skrócony oraz myślę że przyjemnie zmontowany. Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted February 12, 2018 Author Report Share Posted February 12, 2018 ASG Sniper Scopecam - TM VSR 540fps Full PDI Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted April 6, 2018 Author Report Share Posted April 6, 2018 ASG Fan Unboxing Glock 18C GBB Tokyo Marui Full Auto! Mały pokazik Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted May 21, 2018 Author Report Share Posted May 21, 2018 Komplikacja najlepszych akcji, pokaz terminatorki oraz śmieszne akcje. CQB Mieczewo 300 osób scenariusz oraz niedzielne siepki. Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted September 2, 2018 Author Report Share Posted September 2, 2018 Siamnko z tej strony PonPon wrzucam kolejną produkcję tym razem Mieczewo zainteresowanych zapraszam do obejrzenia oraz komentowani moich poczynań pozdro. Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted September 26, 2018 Author Report Share Posted September 26, 2018 Tym razem coś zupełnie innego promo fajnej giereczki z elementami zombie. Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted November 13, 2018 Author Report Share Posted November 13, 2018 Tym razem w lesie Razem z scopecamem, dużo akcji oraz soczyste trafienia :D Quote Link to post Share on other sites
Pon Pon Posted December 29, 2018 Author Report Share Posted December 29, 2018 [Air Soft] Opuszczony Szpital psychitryczny CQB [Killhouse][ASG] [PL][2,7k 60fps] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts