Mikrus9000 Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 Witam Planuje kupić sobie mundur. Upatrzyłem sobie http://ofensywa.eu/ATACS-ACU-ATACS-FG wie może ktoś coś o nim? Czy warto, zalety, wady? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 9, 2017 Report Share Posted January 9, 2017 Wady: - Producent: Inny - Cena: 219 zł za komplet Jakaś chińszczyzna. Odpuść to sobie, chyba że nie szkoda Ci 200 zł. Quote Link to post Share on other sites
malin2k2 Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Ja mam taki, kupiłem kiedyś na ganfajerze chyba za 110 w promocji. Materiał totalnie nie oddycha, w sierpniu spróbowałem to założyć na leśną jebanke - never again. Siódme poty to malo powiedziane :) Oczywiście szwy się prują itd. Aha, spodnie wyprałem kilka razy (czasami śmigam w nich do pracy) i już widać znaczącą różnice w odcieniu koloru pomiędzy spodniami a bluzą. Ogólnie to nie polecam, szczególnie za taki hajs jak w linku powyżej. Jeszcze jedno: to nie jest oczywiście żaden a-tacs jeśli chodzi o kamuflaż, zwyczajne chińskie coś -tam-w-podobie. Quote Link to post Share on other sites
kugelblitz Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Narogyginalniejsze z oryginalnych A-TACS-y (Specops) dramatycznie bledną w praniu już po 2-3 razach. Paradoksalnie chinole bywają trwalsze. Quote Link to post Share on other sites
Mikrus9000 Posted January 19, 2017 Author Report Share Posted January 19, 2017 Temat do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts